Mai mulţi locuitori ai cartierului Rudari au protestat, marţi, 23 aprilie, cerând ca traficul greu din zonă să fie deviat, dar şi pentru că nu au trotuare pe care să meargă. Oamenii sunt, astfel, nevoiţi, să circule pe marginea carosabilului.

Protestul giurgiuvenilor vine după ce, săptămâna trecută, o femeie a fost omorâtă de un TIR, în cartierul respectiv.

După ce, iniţial, a anunţat că traficul greu(spre Vama Giurgiu) va fi redirecţionat pe la Poliţia Locală, ieri, primarul Nicolae Barbu le-a spus protestarilor că, de fapt, ei ar trebui să se adreseze Prefecturii sau Ministerului de Interne, întrucât Poliţia de Frontieră nu ar vrea să redirecţioneze traficul respectiv. Mai pe înţelesul tuturor, a pasat problema la alte autorităţi, deşi drumul este în administrarea Primăriei Giurgiu!

La o postare făcută de un jurnalist local, cu titlul „Cine este responsabil cu devierea traseului spre şi din Vama Giurgiu”, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a replicat: „Întotdeauna altcineva este de vină, Barbu ştie doar să arunce pisica în curtea altora, să se plângă non-stop şi să caute mereu alţi vinovaţi. Dacă nu i-au fost de ajuns 7 ani să rezolve problema trotuarelor, credeţi că le va rezolva acum? Ce treabă are Prefectura sau MAI cu drumul respectiv? Din concedii este greu să rezolvi problemele oamenilor!”.

Sursă foto protest: Ştiri la Zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.