Sergentul major Dincă Alexandru a câștigat, joi, 18 aprilie, medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în localitatea Buziaș, județul Timiș și a reunit reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Poliției de Frontieră și Inspectoratelor pentru Situații de Urgență.

„Jandarmul giurgiuvean a intrat în concurs la categoria light contact +95 de kg și a învins în finală un sportiv din Iași.

După festivitatea de premiere, sergentul major Dincă Alexandru a transmis următorul mesaj:

“Medalia de aur pe care am câștigat-o astăzi este rezultatul a peste 11 ani de antrenamente și de disciplină sportivă. Am avut emoții astăzi pentru că în finală am întâlnit tot un jandarm, multiplu campion național, pe care îl respect și îl admir. Astăzi am fost mai bun și sunt foarte mulțumit de rezultatul meu”.

Sergentul major Dincă Alexandru are 21 de ani, iar anul trecut a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandami ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.  Este pasionat de sport și practică judo-ul din copilărie.  

Acestaîși desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din luna  noiembrie 2018″, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.