Aproape toate comunele şi oraşele din judeţul Giurgiu au accesat fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II.

PNDL reprezintă, de altfel, pentru Giurgiu o mână de ajutor, mai ales pentru primăriile ce nu erau eligibile pentru a accesa fonduri europene în diverse domenii.

La capitolul investiţii realizate, cu fonduri prin PNDL, avem, la Giurgiu, #80 de proiecte pentru drumuri, alimentare cu apă, reţea de canalizare, modernizare şi dotare a grădiniţelor, şcolilor sau liceelor sau dispensarelor.

Valoarea totală a lucrărilor finanlizate cu fonduri prin PNDL I sau II se ridică, în judeţul nostru, la 213,255,451.10 ron.

Studiaţi #harta cu toate aceste proiecte, AICI:
https://www.guvernarepsd.ro/…/obiective-finalizate-pndl-i-…/

PNDL este un program de finanțare multianual, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ce are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie în vederea asigurării unui climat investițional atractiv pentru localitățile României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.