Ministrul Economiei, giurgiuveanul Niculae Bădălău, a notat, pe pagina sa de Facebook:

„Am primit, astăzi, cu deosebită plăcere, vizita doamnei Michele Ramis, ambasador al Franței la București. România și Franța se bucură de o relație istorică îndelungată, legându-ne atât cei 138 de diplomație, cât și elemente lingvistice și culturale importante. Cu prilejul întrevederii mi-am exprimat dorința de a dezvolta și relația economică dintre cele două state, astfel încât, această relație bilaterală care este deja foarte bună, să se consolideze și mai mult, iar cele două state să se sprijine reciproc în domeniile importante.

În același timp, am prezentat reușitele Ministerului, în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului UE, punând accent pe elementele referitoare la politica industrială europeană și la piața internă.

Totodată, am subliniat rolul și importanța pe care, printre altele, grupul francez Renault îl are în cadrul industriei auto românești, informând-o pe doamna ambasador Remis despre o serie de evenimente organizate în contextul PRES RO, printre care și Reuniunea Atașaților pe Industrie, care va avea loc în perioada 6-7 mai la Mioveni în județul Argeș.

De asemenea, am abordat și alte subiecte concrete – precum cele ce țin de protecția consumatorilor, dar și modalități prin care relația de colaborare foarte bună româno-franceză poate fi dezvoltată din perspectiva sectoarelor energiei și industriei, în general„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.