După mai bine de 20 de ani, Compania Natională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA (APDF) Giurgiu îşi dezvoltă activitatea portuară cu un ponton nou, destinat operării navelor de pasageri (motonavelor), anunţă reprezentanţii instituţiei, pe pagina de Facebook a acesteia.

Potrivit sursei citate, noul ponton este construit în anul 2002 la Şantierul Naval Giurgiu şi a fost modernizat în 2017 la Şantierul Naval Cernavodă. Acesta are o lungime de 26,53 m şi o lăţime de 6,09m, fiind dat în folosinţă gratuită către APDF de către Danube Cruises România.

„În sfârşit, APDF Giurgiu poate să-şi desfăşoare activitatea în condiţii civilizate, beneficiind de un ponton care respectă toate standardele europene şi cerinţele prevăzute de legislaţie, atât pentru siguranţa acostării fără probleme a navelor de croazieră, cât şi pentru siguranţa pasagerilor.
Sunt fericit pentru realizarea acestui proiect, care reprezintă un pas important în dezvoltarea şi eficientizarea activităţilor realizate de către APDF Giurgiu”, a declarat Alin Guţu, directorul APDF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.