Reprezentativele primarilor de comune din România şi Republica Moldova au jucat, miercuri, 27 martie, la Giurgiu, pe Stadionul „Marin Anastasovici” un meci amical de fotbal, evenimentul fiind organizat de către primarul din Singureni, Marian Pătuleanu, şi Cristian Răgălie.

Din echipa României a făcut parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina(tricoul cu numărul 77), la invitaţia lui Marian Pătuleanu- şi el pe teren cu tricoul nr. 10.

Am făcut parte, cu bucurie şi onoare, din reprezentativa edililor din România care a întâlnit, astăzi, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, într-un meci #amical, reprezentativa primarilor din Republica #Moldova.

Îl felicit pe primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, pentru organizarea acestui eveniment, a fost unul de #excepţie! De asemenea, îi mulţumesc pentru invitaţia de a fi parte din #echipă şi îi urez, şi cu această ocazie, La Mulţi Ani, pentru că este ziua sa de naştere!

Totodată, vreau să îi felicit pe domnii primari din Republica Moldova, cât şi pe cei din România, pentru că au jucat toţi foarte bine!

După câştigarea partidei cu Republica Moldova, scor 1-0, am avut onoarea să jucăm şi contra echipei fostelor glorii ale generaţiei de aur a fotbalului românesc!”, a scris pe pagina sa de Facebook, după meci, preşedintele Marian Mina.

Meciul a fost organizat şi cu ocazia Unirii Basarabiei cu România(27 martie 1918).

Mă bucur că am reuşit să organizăm un asemenea eveniment sportiv şi la Giurgiu! Am dorit să marcăm, astfel, şi sărbătoarea de azi, dar sincer, şi faptul că este ziua mea de naştere. Am vrut, deci, să fie o zi specială şi chiar a fost. Toţi colegii şi prietenii mei, dar şi fraţii noştri de peste Prut au jucat excelent, le mulţumesc pentru prezenţă şi sunt sigur că vor reveni la Giurgiu, cu plăcere!„, a spus Marian Pătuleanu.

La evenimentul de la Stadionul „Marin Anastasovici”, au venit, alături de susţinătorii celor 3 echipe şi reprezentaţi ai autorităţilor publice locale giurgiuvene, dar şi ministrul Economiei, giurgiuveanul Niculae Bădălău.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.