Măi, băieţi, voi, ăştia de la PNL Giurgiu, înainte să postaţi pe Facebook un mesaj de încurajare către membri de partid sau susţinători, ce…, mă scuzaţi, fumaţi?

Adică, după ce trei sferturi dintre cei din ţară fac mişto de lista PNL pentru europarlamentare, unii numind-o excelent: „o lecţie de anti-liberalism”, nea Nicuşor dă la Giurgiu şi prietenii săi pinguinii vin, ca majoretele, să le dea, auziţi şi voi: trei veşti bune PNL-iştilor giurgiuveni.

Care PNL-işti, oricum, sunt maximum trei cu tot cu secretară. Mă rog!

Da, clar, cea mai bună veste pentru unii ca Mihuţ, Gavrilă, Neagu etc. este, evident, că Rareş Bogan e capu’ la’- vorba unui prieten- lista pentru europarlamentare. Aşa e, de mici îşi doreau să îi reprezinte Rareş Bogdan în Parlamentul European! Aşa cum, de mici şi-au dorit să îi aibă pe Nicuşor &friends ca portavocea lor pe Facebook! Ce de visuri îndeplinite, la voi, la PNL! Norocoşilor!

A doua veste bună, în mintea lui Nicuşor dă la Giurgiu, este aceea că Dan Motreanu, şeful interimar PNL Giurgiu, se situează pe un loc eligibil, pe aceeaşi listă. Mă, şi-o spun ăştia într-un fel de parcă: 1. PNL Giurgiu ar avea singurul sau măcar principalul merit că e Motreanu acolo, deci le e dator vândut şi 2. Motreanu fix la Giurgiu se va gândi, după cele maximum 2 vizite jumate în oraş de când e interimar, când va ajunge în Parlamentul European. Nu că şi ăsta tot de mic şi-a dorit să ajungă acolo ca să ajute Giurgiu. În plus, când spunea Înger- Îngeraşul Meu, strecura şi: preşedinte al PNL Giurgiu vreau să fiu şi eu!

Şi cea mai, dar cea mai veste bună din partea lu Nicuşor dă la Giurgiu pentru cei 2,5 colegi din PNL Giurgiu este că, ţineţi-vă bine!, ultimul sondaj le dă cu 3 procente peste PSD. :)))) Nicuşor, Nicuşor, băiatule, nu te supăra pe mine, că râdem mai mulţi, de unde l-ai scos p-ăsta? Ai scris cu dreapta sau cu stânga? Noaptea devreme sau dimineaţa târziu? În sediul PNL sau în oglindă? Ai gândit mult sau a ieşit pe loc, aşa, ca un pârţ nevinovat pe care chiar nu l-ai mai putut opri?!

Avem şi noi o singură veste bună pentru PNL-iştii giurgiuveni: E de calitate… ţigara domnului , fără îndoială!

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare, la fel şi fotografia-trucaj(hai că îi stă mişto, nu? :D)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.