În mod normal, susţin cei care-i cunosc, nu prea le… ajungi la nas celor din familia cu pricina. Că deh, nu oricine are valoarea lor şi, probabil, în mintea lor, totul li se cuvine. Probabil.

În realitate, ei bine, shit happens(dacă nu ştiţi engleză, aveţi traducerea mot-a-mot AICI), mă scuzaţi!

Pe 9 martie, a avut loc Adunarea Generală a Baroului Giurgiu care se întrunește, la fiecare 4 ani, pentru a-şi alege noul decan. Emoţii mari, agitaţie gravă, strigături, cântecele(metaforic vorbind, desigur) mai ales, susţin surse din avocatură, din partea deputatului neafiliat Alexandru Andrei. Deoarece, aţi ghicit, unul dintre candidaţi a fost chiar soţia sa, Mădălina Ciobanu.

Păsărele juriste ne-au mai ciripit că s-ar fi auzit p-acolo că… trebuie să iasă! (Acum noi nu ştim sigur, că n-am fost, dar aşa am auzit).

De ce oare ar “trebui”? Domeniu sensibil justiţia asta, chestiuni firave, profunde, dracu’ ştie….

Şi-apoi, nu de alta, dar principalul contracandidat al Mădălinei Ciobanu a fost soţia fostului şef de la Poliţie, Liliana Ţone, care a şi fost aleasă decan al Baroului Giurgiu.

Văleu! Acum vă daţi seama ce ambiţii? Vă daţi seama cum ar fi făcut doamna domnului neafiliat când a aflat că a pierdut cu succes? Unii susţin că ar fi făcut ca toate alea, gen cu leşin, treburi d-astea… Doamne fereşte, acuma, noi nu ştim, că n-am fost acolo, da’ aşa am auzit!

Că, spun aceleaşi surse, nici măcar un loc de consilier n-a obţinut, deşi ar fi depus dosar măcar pentru asta…

Nasol! Ruşinoasă înfrângerea, stimabililor! Păi, cum o fi să-ţi ajungă acum la nas oamenii, fără ca nici măcar să se ridice pe vârfuri?

Mari oameni, valori… maxime, înfrângeri memorabile. Nu că, cică, cin’ se-aseamănă se-adună, aşa se zice!

Şi, dacă în alte locuri, ăla care a câştigat e bun(vezi declaraţiile soţului pro noul boss de la IPJ), înseamnă că şi de data asta e la fel, nu? Cel mai bun câştigă! Atât.

Hai, poftiţi dedicaţie fără număr, fără număr pentru învinşi şi câştigători. Sau invers!

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.