Un bărbat, de 40 de ani, din Giurgiu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a lovit soția- cu care nu mai locuiește de aproximativ 6 luni-, pentru a o convinge să se întoarcă acasă.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu, marți, 5 martie a.c., oamenii legii au fost chemaţi de către o tânără, de 31 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, după ce a fost lovită și deposedată de telefonul mobil de către soțul său. Totul s-a întâmplat pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Giurgiu,

Poliţiştii transmit că, în ziua respectivă, în jurul orei 14.30, „în timp ce se afla pe strada Vlad Țepeș, tânăra a fost abordată de către soțul său, un bărbat de 40 de ani, cu care nu mai locuiește de aproximativ 6 luni, cu scopul de a o convinge să se întoarcă acasă.

Aceasta a refuzat și a plecat, îndreptându-se către strada Vasile Alecsandri, unde a fost ajunsă din urmă de către soț, fiind strânsă cu mâinile de gât, împinsă și lovită cu capul de o bară metalică montată în zonă și deposedată de un telefon mobil. Ulterior, acesta a tras-o de mână pentru a o conduce la autoturismul cu care acesta venise, cu scopul de a o determina să plece cu el”.

Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.