Oamenii ăştia care-au mai rămas la PNL Giurgiu chiar nu realizează ridicolul? Chiar nu le vine să-şi tragă palme peste frunte, în mod repetat, după asemenea momente? Chiar nu îşi dau seama că râde lumea de ei, indiferent dacă scriem noi pamflete au ba?

Nu e nimeni, mă, chiar nimeni, nici la centru, nici la dreapta, nici deasupra care să le arate calea normală pentru o filială ce-a apucat de ani buni pe-un drum nasol şi fără întoarcere… se pare? Ce ghinion, fraţilor! Mor de mila voastră, zău!

Aşa cum vă spuneam la începutul acestei săptămâni, a avut loc, într-adevăr, o şedinţă de „acomodare” între interimarul de la judeţ şi cei din PNL municipal. S-a petrecut vineri, la Ateneu.

Campania lui Măroiu pentru Primărie(deşi e singurul în cursa internă :)))), cu flyere şi discurs pe măsură, e mic copil pe lângă… prezenţa la şedinţă, pe SCENĂ- atenţie! a celui supranumit „greu de exclus”…. Maaaarin Antoooon.

Prezentarea personajului cu pricina a fost delicioasă. După ce Măroiu, acelaşi care, ne spun surse din PNL, l-ar fi invitat la şedinţă, a făcut prezentările celorlalţi, cu nume complet şi funcţia aferentă, la Marin Anton a rămas doar:

„-Şi… domnul Anton!”.

Atât. Atât.

Demis din fucţia de preşedinte al PNL Giurgiu, exclus din partid, Anton a continuat să convoace Birouri Politice, dacă nu le-a convocat a participat oricum la toate, la fel şi la şedinţele celelalte, alături de preşedintele Motreanu, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Eu cred că din cauza lui Niculae Bădălău se întâmplă. I-o fi dat curaj când a zis că „e om politic”. Vedeţi, domnule Anton, un şut în cur, un pas înainte!

În fine, să fie la voi, acolo! Chiar dacă nici stră-strănepoţii noştri n-or să apuce, sigur peste 450 de ani, la următoarea şedinţă de partid, domnul Anton n-o să lipsească!

Vorba ‘ceea:

Nu mai plânge, frate,
Plânsul e de formă
Anton nu e exclus,
Anton se transformă…

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.