Proiectul Legii Minelor, așa cum a rezultat el în primă formă în urma lucrărilor grupului de lucru inter-instituțional, a fost publicat pe
pagina de Internet a Ministerului Economiei, în dezbatere publică, potrivit
prevederilor legale referitoare la transparența decizională. De asemenea, se află publicat în transparență decizională și expunerea de motive a proiectului de Lege.


Potrivit prevederilor legale, toate propunerile, sugestiile și opiniile privind actul normativ se primesc la adresa de e-mail: dezbateri_publice@economie.gov.ro.


Ministrul Economiei Niculae Bădălău îi îndeamnă pe toți cei interesați să trimită observațiile și propunerile de îmbunătățire a textului Legii. “Sunt un om deschis mereu dialogului, așa cum este și Ministerul Economiei. Îi îndemn pe toți cei care au observații și propuneri despre cum putem să îmbunătățim acest proiect de lege să ne comunice punctul lor de vedere și îi asigur că vom analiza cu atenție toate propunerile care ne sunt trimise. Cred cu tărie că în cazul unei asemenea legi trebuie să cântărim cu atenție și cu rațiune toate argumentele, pentru a putea promova cea mai bună formă a legii pentru economia și pentru societatea românească”, a declarat Ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.