Un tânăr, de 21 de ani, a fost reținut de polițiști la sfârşitul lunii februarie, pentru 24 de ore, după ce, în toamna anului 2018, a sustras o ușă din PVC de la Gospodăria de apă potabilă a comunei Daia.

„Marți, 26 februarie a.c., ora 10.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada septembrie 2018 – februarie 2019, persoane necunoscute au sustras o ușă din PVC de la Gospodăria de apă potabilă a comunei Daia, creând un prejudiciu estimativ de 1.300 lei.

În urma verificărilor, polițiștii Secției nr. 7 Băneasa au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Daia, județul Giurgiu, care în toamna anului 2018, a sustras  ușa din PVC și a vândut-o contra sumei de 300 lei.

A fost documentata activitatea infracțională a tânărului întru-un număr de 5 dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și  instigare la mărturie mincinoasă.

În baza Ordonanței s-a dispus reținerea tânărului pe o perioada de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventiva”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.