În conferinţa de presă de joi, 21 februarie, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost întrebat cum comentează plecarea lui Alexandru Andrei din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, dar şi despre decizia lui Răzvan Cuc de a se transfera la PSD Neamţ.

„Eu cred că faţă de alegătorii noştri avem o datorie, aceea de a ne respecta promisiunile. Nici eu, nici ceilalţi colegi ai mei nu eram în Parlament, dacă giurgiuvenii nu ne acordau voturile lor … Nu politica vorbelor este importantă, ci politica faptelor. Asta aşteaptă oamenii de la noi, să facem ceea ce le-am spus că vom face pentru ei! Când cineva nu îşi găseşte locul într-un partid, se întâmplă ce s-a întâmplat. Dar frustrările unuia şi altula nu trebuie să ne preocupe. Consider că este o pierdere numerică, dar atât(…). Unii nu s-au adaptat şi, pur şi simplu, n-au făcut altceva decât să bage băţul prin gard. E treaba lor. Ştiţi cum e, dă-i o funcţie unui om şi-o să vezi ce-i poate pielea! Cei care pleacă în altă parte vor fi sancţionaţi de cetăţeni!”, a declarat Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, referitor la propunerea sa privind Ministerul Transporturilor, respectiv Cristian Marciu, Bădălău a declarat:

„Este un minister foarte greu şi cred că este nevoie acolo de cineva cu experienţă, iar domnul Marciu consider că ar fi avut succes(…). Cred că soluţia mea ar fi fost mai bună, dar eu respect hotărârea majorităţii”.

Alexandru Andrei a fost exclus, joi, 21 februarie, din PSD Giurgiu, în şedinţa CEx judeţean, iar social-democraţii giurgiuveni au votat, de asemenea, cu unanimitate de voturi, trecerea lui Răzvan Cuc la PSD Neamţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.