Evenimentul a avut loc vineri, 22 februarie, la ora 12.00, la Casa Armatei.

Din partea Poliţiei de Frontieră Române a participat chestorul de poliţie Tatiana Ivan, împuternicit adjunct al inspectorul general al Poliției de Frontieră Române.  De asemenea, la activitate au luat parte conducerea şi personalul I.T.P.F. Giurgiu, reprezentanţii structurilor subordonate din teritoriu, precum şi invitaţi din partea autorităţilor locale din Giurgiu.

„Am participat, astăzi, la prezentarea bilanţului activităţii desfăşurate, în 2018, de către poliţiştii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de #Frontieră Giurgiu.

Apreciez şi respect meseria dumnealor, pentru că munca desfăşurată acolo este una complexă şi nu lipsită de riscuri! Totodată, consider că anul trecut a fost unul cu misiuni de #succes, cu rezultate foarte bune pentru Poliţia de Frontieră, şi asta datorită #profesionalismului cu care îşi fac datoria.

Le mulţumesc poliţiştilor de frontieră, o dată în plus, pentru sprijinul oferit colaborării pe care, la rândul nostru, o avem cu vecinii bulgari, prin prisma multor proiecte europene comune!

Mult succes, tuturor, în misiunile din 2019!”, a transmis pe pagina sa de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Vom reveni cu amănunte, în zilele următoare, despre principalele informaţii din bilanţul prezentat de către ITPF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.