Conducerea Prefecturii Giurgiu şi şefii instituţiilor deconcentrate, dar şi invitaţi ai altor instituţii cu care Prefectura colaborează, au participat, joi, 14 februarie, la şedinţa Colegiului Prefectural.

Cu această ocazie, a fost prezentat bilanţul activităţii desfăşurate, în 2018, de către Instituţia Prefectului judeţului Giurgiu.

„Am participat, astăzi, la Colegiul Prefectural, o şedinţă în cadrul căreia a fost prezentat bilanţul activităţii Instituţiei Prefectului judeţului Giurgiu, defăşurate în anul 2018.

Vreau să amintesc faptul că şi colegii din instituţia pe care o conduc, dar şi eu ca preşedinte al Consiliului Judeţean avem o colaborare foarte bună cu cei din echipa Prefecturii Giurgiu.

O felicit pe Adriana Puţaru pentru că, în cele câteva luni de când este prefect, a reuşit să îndeplinească toate sarcinile şi atribuţiile cu succes.

De asemenea, ştiu că are o colaborare bună cu şefii instituţiilor deconcentrate, esenţial pentru ca lucrurile să funcţioneze bine în judeţul nostru.

Tuturor, felicitări pentru rezultatele din 2018 şi mult succes, anul acesta, în toate misiunile şi activităţile pe care le veţi desfăşura!”, a scris preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, pe pagina sa de facebook.

Vom reveni cu cele mai importante date din bilanţul menţionat, în articole viitoare!

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.