Un aspect foarte interesant din povestea deputatului de Giurgiu care a ajuns celebru doar prin demisie, ne-a scăpat, recunoaştem, până azi.

Acela că, deşi şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, cu mesajul aferent anti-partid, Alexandru Andrei nu a plecat şi din PSD, propriu-zis! Nu a fost înregistrată nicio demisie nici la Giurgiu, nici la centru.

Păi, ori suntem bărbaţi şi-o facem până la capăt, ori mai… aşteptăm, cine ştie, ceva? Vreo rugăminte în genunchi, vreo fucţiuliţă, o cafeluţă, o biscute? Doamne fereşte, nicio aluzie, doar ne întrebam, să nu vă supăraţi!

Că, dacă e aşa nemernic PSD-ul ăsta şi-ţi pute rău echipa de la Giurgiu, când pleci, pleci şi nu mai ceri sau aştepţi ceva, pleci cu totul! Nu? Cu ce ai pe tine, fără bagaje, fără partaje, nu? Eeee, astea-s poveşti de adormit copii tembeli.

Sigur, având în vedere că s-a remarcat cu cele 3 minute de cuvântare în Camera Deputaţilor, în cei 2 ani de mandat, are dreptul să facă, să aştepte, să ceară eventual ce şi cât vrea. Mare giurgiuvean, mare mandat.

Iar cu activitatea politică nemaipomenită desfăşurată tot în cei 2 ani de când giurgiuvenii l-au făcut deputat, a rupt gura tuturor. Mare politician, mare brânză pentru Giurgiu!

În plus, după declaraţia de ieri a lui Niculae Bădălău, de mare bun simţ şi ca dovadă că cine este politican ştie…, singura sa replică a venit prin presă din gura unui… „prieten” pus să întărească toate aberaţiile din „acatistul” lui Andrei. Aşa ceva, atâta curaj şi bărbăţie, mai rar, domnule Alexandru Andrei, mai rar!

Hai că-l făcurăm şi pe nenea acesta vedetă!

Foto: Opinia Giurgiuveanului

*Acesta este parţial un pamflet şi trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.