Joi seara, în jurul orelor 22:00, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la un obiectiv cu destinația grajduri de animale, în zona Tufa din orașul Mihăilești.

„După circa 8 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în jurul orelor 06.00, în această dimineață. În ceea ce privește consecințele evenimentului au ars acoperișul grajdurilor (și podul), în suprafață aproximativă de 250 metri pătrați, cu plantele furajere existente în interior (cca. 500 baloți paie). În timpul incendiului au murit 7 bovine, 1 cabalină și cca. 10 păsări de curte, fiind salvate însă 10 bovine, 2 porcine si circa 30 păsări de curte.

În ceea ce privește cauza probabilă a producerii incendiului, este vorba despre depozitarea cenușei și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Intervenția a fost asigurată de 18 pompieri cu 4 Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă, 1 Echipaj Prim Ajutor – din cadrul ISU Giurgiu și 1 echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul ISU B-IF”, anunţă pompierii giurgiuveni pe pagina de Facebook a instituţiei.

Foto: ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.