Comunicate de presă ale Poliţiei Judeţene Giurgiu mai… sărace decât cele pe care le primim în ultima perioadă, nici pe vremea lui V. T.(ache :D) nu erau, pe cuvânt! Sau, staţi, ba da…  

Oricum, nu credeam că iar vom citi despre marile „capturi” gen: hoţi de capre, ceapă verde şi leuştean, hoţi de sticle de bere, vânzători de trei pachete de ţigări, hoţi de maiouri sau chiloţi.

Mare activitate ce vreţi să promovăm, zău!

Asta am eu de spus. Asumat!

Revenind, criticat de aceiaşi(?!) care îl laudă acum pe Cătălin Georgescu, fostul şef al IPJ Giurgiu, Cătălin Ţone măcar oferea presei locale informaţii în firea lor, aproape zilnic, repet, aproape zilnic, fiind vorba despre persoane drogate, prinse la volan. Cele mai multe, în municipiu, de toate vârstele, femei sau bărbaţi. Începuse ceva, ceva interesant. S-a terminat…?

Erau, fără excepţie, şi ştiri despre accidente, minore sau grave. Ştiu că mai sunt şi colegi care pot confirma ce zic eu acum! Dar, dacă vreţi, pentru conformitate, le adun eu pe toate şi le public!

Acum? Acum e tristeţe mare…

Trei-patru „ştiri” maximum, cele mai multe despre unii prinşi fără permis. NICIO informaţie în comunicate despre accidentele din ziua anterioară sau de dinaintea emiterii comunicatului de presă! Niciun rezultat la nicio anchetă privind accidente grave, precum cel de pe DN 5, de luna trecută. Nimic!

Nu se poate să dai comunicat de presă fără să transmiţi că a fost un accident, că au fost două etc., şi, în completarea informaţiilor transmise, ATENŢIE!, în timp real de către pompieri(nota 10, din nou, ISU Giurgiu pentru comunicare!) să nu ne zici cauzele, chestii, trestii – socoteli ce ţin de tine! Şi asta tot un fel de prevenire ar fi, nu? Nu ştiu, da’ aşa era în „mandatul trecut”, poftim!

Sincer, nu prea ne interesează pe toţi că aţi prins-o pe tantica de-a furat ce-o fi furat, în valoare de 70 de lei… Pe bune!

Nu mai zic de cazurile mari de furturi, că iar ziceţi că sunt subiectivă…. Dar adevărul ăsta este! Sau poate, pur şi simplu, asta-i toată activitatea desfăşurată? Din respect pentru cei mai mulţi dintre cei care lucrează acolo, mă încăpăţânez să cred că nu…

A, ca să ştiţi, dacă ne daţi doar trei ştiri pe zi, din care două sunt de prevenire, asta nu înseamnă că oamenii vor fi convinşi că nu se întâmplă lucruri rele, şi că, datorită „prevenirii” dvs., gata, s-a rezolvat cu infracţionalitatea în Giurgiu!

Că nici Batman n-a reuşit-o p-asta în Gotham al lui.

Exemple din comunicatele de presă, transmise recent de IPJ:

Epilog: Am un sentiment că în sediul Poliţiei Giurgiu se va auzi, după asta, un strigăt: dacă nu-i convin, nu i le mai trimiteţi! Just in case: Dacă nu ne transmiteţi lucruri serioase, nu mi le mai trimiteţi!

Mulţumesc, apreciez!

*Nu pierdeţi timp preţios- pe care l-aţi putea folosi în cazuri importante-, căutându-mă aiurea, mă găsiţi doar AICI! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.