Doamne, Dumnezeule, trebuie să admit, n-am scris pamflet mai bun la adresa lui, în viaţa mea, decât a „scris” Marin Anton despre el însuşi, în întreaga emisiune difuzată, astă-seară, de colegii de la Open TV.

A reuşit omul ăsta, proaspăt şi fierbinte exclus din PNL Giurgiu, să picteze cel mai mişto, cel mai amuzant şi cel mai sincer, toate odată, tablou despre tragi-comedia de la PNL Giurgiu.

Pe cuvânt de onoare că nu le cer colegilor de la televiziunea online menţionată niciun barter, le promovez fără pretenţii emisiunea, pentru că este delicioasă, magică şi merită fiecare secundă! Pentru că, în fiecare frază, practic, Marin Anton admite ceea ce am spus, de atâta amar de vreme. Într-un fel sau altul.

Primul aspect delicios îl reprezintă declaraţia: „Nu m-a pus Bădălău să zic(declaraţiile despre amnistie, n.r.), eu am avut ceva cu mine!”. Domnule Anton, totul a devenit brusc foarte clar: dumneavoastră aveţi ceva cu dumneavoastră. Atât Nimic mai mult. Asta explică toate conferinţele de presă în care aţi bătut câmpii. Asta explică tot.

CITEŞTE ŞI: OPINIE: Marin Anton, ca o Medusa atacată de propriii şerpi înfometaţi. Maximum 5 „suporteri” de-ai săi, la sediul PNL din Modrogan. Anton aşteaptă la poartă… Şi-a dat autogolul final! http://giurgiu-net.ro/archives/65379

Al doilea şi mai delicios aspect îl reprezintă tristeţea lui Anton referitor la colegii care l-au mazilit. Recunoscând că n-are PSD nicio treabă cu ce i s-a întâmplat, Anton a declarat astă-seară că este dezamăgit de toţi cei care s-au năpustit asupra lui ca hienele(zic eu): Danciu- cei doi, dar mai ales Nicuşor Iacob.

Aproape că mai avea să zică ce şi cât şi cum le-a dat el, iar ei…

S-a mai temperat(vezi? Asta înseamnă să înveţi, să te opreşti cu 5 secunde înainte să spui vreo prostie… 😀 too late, ce să zic!) şi-a zis doar că a fost surprins de atitudinea celor menţionaţi, atitudine pe Facebook, dar şi la centru, având în vedere faptul că el, el, Marin Anton, el i-a cam făcut ce sunt…

CITEŞTE ŞI: REFORMATORII DIN PNL Giurgiu http://giurgiu-net.ro/archives/65511

Doamne, când vă spun că emisiunea asta este pamfletul vieţii lui Anton, scris de el însuşi, să mă credeţi pe cuvânt!

Multe, multe mai sunt de scris, vă promit că voi reveni, voiam doar să vă împărtăşesc distracţia sufletească pe care o simt acum, urmărind în timp ce scriu. Că sunteţi prietenii mei şi trebuie să râdem împreună!

A, cel mai mişto, deci cel mai mişto este faptul că Anton e sigur că va câştiga procesul intentat PNL pentru demitere. Vă daţi seama ce se va întâmpla dacă nu? Dar vă daţi seama ce se va întâmpla dacă Da?

VEZI EMISIUNEA, AICI: https://www.youtube.com/watch?v=8WOBc9ItPg4&fbclid=IwAR2M7Ij16viZ5V6KBHLT1dg2B9IKbYFcoVqfbpFG5ph_zJdvwl7u5l-KIJA

#MorDeRâs

#RevinCuDetalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.