Săracu’ PNL Giurgiu! Cred că dacă ar fi putut, s-ar fi închis singur, ca să scape de ruşinea de a fi prăpădit de asemenea personaje. Ca un fel de zombie politici, murdari la gură de sângele celor pe care i-au mazilit, reapar, mereu, înformetaţi continuu de funcţişoare şi alte, evident, avantaje ce derivă din acestea, se pare.

Reapărut, aşa, dintr-o dată, în peisajul politic giurgiuvean, ţinut de mânuţă de Marin Anton, Marius Nicuşor Iacob s-a văzut pe căluţi zburători şi glăsuieşte pe cale de consecinţă. Neluat în serios de nimeni, îşi vede de treabă nestingherit şi, smucindu-se din mâna transpirată a lui Anton, Nicuşor se dă de partea „trădătorilor”. Aşa că, după ce luni bune l-a pupat în cur pe şefu’, de nu mai avea nimeni acces la bucile domnului din pricina buzelor sale, acum scrie pe Facebook d-astea filosofice:

„Începând de astăzi(adică din ziua în care Marin Anton a fost exclus, n.r.), PNL Giurgiu pleacă pe un nou drum, un drum al reformării şi reconstrucţiei totale. Ce a fost bun va fi păstrat, ce nu a mers va fi înlocuit iar golurile vor fi acoperite cu oameni de calitate ce vor ca judeţul Giurgiu să nu se mai afle pe ultimele locuri la toate capitolele”.

Măi, Nicuşoare, ce fumezi, tătică? Vrem şi noi!

  1. De ce n-ai avut muşchii la tine de fiecare dată când ai ieşit în conferinţă lângă tătuca Anton şi să-i spui, privindu-l în ochi, că PNL Giurgiu trebuie să se lapede de … el ca să poată ajunge pe un drum bun? E, ştii ce nasol dă în ochii electoratului ce-aţi făcut voi? Şi al oricui va veni ca preşedinte. Ştii cum e, cine înşeală o dată… „Mare echipă” faci cu trădători, că, în loc să dezvolţi, stai să-ţi păzeşti spatele tot timpul.
  2. Care drum nou, fratele meu? DJ 401 sau 411? Că nu prea le ştii… Fără supărare, să nu-i ghidezi aiurea pe oameni, nu de alta…
  3. Reformă? Ştiţi ce înseamnă aia? Păi, e vorba tocmai despre curăţarea partidului de oportunişti, de oameni care n-au nicio legătură cu politica- în sensul bun al cuvântului-, de repunerea la locul cuvenit a vechilor liberali, susţinerea unor personalităţi care au ce spune şi ce face pentru Giurgiu. Nu susţinerea unor personaje care doar au jucat până acum exclusiv pentru propriul interes. Nişte personaje înspăimântătoare care se remarcă în Giurgiu doar prin mesajele lor ultra-agresive şi anti-PSD de pe Facebook. Acolo s-a mutat politica pentru oameni, în mintea voastră?
  4. Reconstrucţie totală?! Adică, ce faceţi? Îi daţi afară pe PDL-işti? Nu prea cred, că vă închideţi singuri, prieteni…
  5. „Ce va fi bun va fi păstrat”. Din câte ştim, familia Danciu are ciudă mare pe adevăraţii PNL-işti din PNL. Că nu au gură mare şi proastă în CJ, ca alţii. Sunt haliţi, nu? Şi ce-o să faceţi, mă, o să-l puneţi preşedinte la judeţ pe Cipri şi pe nevastă-sa lider la municipiu? Asta credeţi voi că ar vrea Brătianu sau Quintus sau chiar Antonescu? Orban nu e din povestea asta, deci iese din discuţie.
  6. Care oameni de calitate, Nicuşoare? Mai nou, apărură alte două partiduleţe care se laudă cu acelaşi lucru: doar la ei găseşti oameni de calitate. Voi de unde vi-i luaţi pe ai voştri? Cum îi împărţiţi, mă, să ajungă la toată lumea? Şi, de fapt, ce înseamnă pentru voi calitate?
  7. Of, Nicuşoare, la aia cu Giurgiu să nu se mai afle pe ultimele locuri… Mai bine tăceai! Ca mai mereu, de altfel. Fratele meu, ca să zic aşa, ştii câţi ani a avut PNL-ul la dispoziţie să facă din Giurgiu un judeţ şi un oraş de prim loc? 16 la municipiu şi 8 la judeţ. Unde sunt mă reformele de dreapta? În buzunarele cui? Hai, lăsaţi-ne, băieţi, că nu vă mai crede nimeni!
  • Doar fotografia este un trucaj-pamflet ce trebuiet tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.