Surse politice ne-au transmis că, astăzi, 28 ianuarie, conducerea PNL central, în şedinţa Biroului Politic Naţional, a decis excluderea din partid a lui Marin Anton.

Marin Anton a fost demis, lunea trecută, din funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu, tot cu votul unanim al PNL-iştilor din BPN.

Anton a trecut, de-a lungul vremii, prin mai multe partide: PNL, PDL, PMP, UNPR şi înapoi la PNL.

Pe 8 ianuarie 2018, Anton a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită.

„Procurorii din cadrul DNA, Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Anton Marin, la data faptei secretar de stat și vicepreședinte al Consiliului Tehnico-Economic din cadrul Ministerului Transporturilor, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. În perioada iunie-noiembrie 2009, inculpatul Anton Marin, în calitatea menționată mai sus, a acceptat promisiunea și ulterior, a primit, de la reprezentantul filialei din România a companiei internaționale care avea în executare contractul de modernizare a aeroportului Otopeni, suma totală de 22.760.654 lei (aproximativ 5.3 milioane euro, la cursul de schimb din acea perioadă), ce reprezenta un comision de 3.5% din valoarea cu care urma să se suplimenteze contractul de execuție a lucrărilor”, se arată într-un comunicat de presă al DNA, transmis în perioada menţionată.

Anton fost demis de la şefia PNL Giurgiu după ce a declarat că familia sa va vota PSD dacă va fi dată ordonanţa pe amnistie…

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.