Consilierii judeţeni giurgiuveni, reuniţi miercuri, 23 ianuarie, în şedinţă ordinară au votat, în unanimitate, un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de amenajare și modernizare curte interioară Spitalul Județean de Urgență Giurgiu”, în faza Proiect tehnic și detalii de execuție.

Un proiect despre care se vorbeşte la CJ Giurgiu de acum 2 mandate, dar pe care, iată, n-a reuşit niciunul din cei doi foşti preşedinţi să-l ducă până în această etapă.

Director în cadrul CJ Giurgiu Camelia Toma a declarat, în plen, că prin proiect sunt propuse lucrări precum: refacerea părţilor carosabile existente şi realizarea altora noi, construirea unui pasaj pietonal pentru transportul pacienţilor care nu se pot deplasa singuri, ce va face legătura între corpurile de clădiri ale Spitalului Vechi şi celel ale Spitalului Nou. De asemenea, vor fi demolate mai multe construcţii aflate în stare avansată de degradare, vor fi amenajate 61 de noi locuri de parcare, spaţii verzi, alei pietonale. Va fi finalizată reţeaua de iluminat exterior şi cea de canalizare pluvială.

Potrivit referatului proiectului de hotărâre adoptat, valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 7,2 milioane de lei, iar durata investiţiei va fi de circa 24 de luni.

La rândul său, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, după şedinţa de astăzi:

„Am convocat, astăzi, 23 ianuarie, şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu. Au fost nouă puncte pe ordinea de zi, proiecte foarte importante pentru #dezvoltarea judeţului nostru.

Unele au vizat modernizarea de drumuri judeţene, fiind vorba despre proiecte blocate în mandatele anterioare. De asemenea, un alt punct important a vizat investiţii la curtea interioară a #Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iarăşi un proiect despre care mulţi au vorbit, dar nu au făcut nimic în acest sens.

Toate proiectele au fost adoptate şi le mulţumesc tuturor consilierilor judeţeni care au dat un vot #pozitiv!

Le mulţumesc, din nou, şi colegilor mei din aparatul propriu pentru munca depusă la întocmirea acestor proiecte!”, a scris Mina pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.