Spre deosebire de „prietenul” său de la PNL Giurgiu Marin Anton, liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, nu prea vorbeşte despre adversarul politic. Şi dacă răspunde, totuşi, la întrebările jurnaliştilor, Bădălău face acest lucru scurt şi la obiect.

Invers?! E de Doamne fereşte, ştiţi bine!

Oricum, azi, la conferinţa de presă, Niculae Bădălău i-a dat din nou lui Anton o lecţie de politică, alta de economie, una de fair-play şi, desigur, alta de diplomaţie.

Fără să comenteze atacurile fostului PDL-ist la persoana sa, întrebat fiind de un ziarist, Bădălău s-a oprit, totuşi, în primul rând asupra declaraţiilor din conferinţa de azi, de la PNL Giurgiu, referitoare la „planul” lui Anton de a-l schimba pe Marian Mina de la conducerea Consiliului Judeţean.

Anton a spus că va face „o formaţie” în CJ şi, cu votul noii majorităţi, „până la europarlamentare, Consiliul Judeţean va avea un alt preşedinte”.

„Singurul care poate face o asemenea schimbare este PSD. Majoritatea în CJ este mai mult decât lejeră pentru PSD. Niciun consilier judeţean, pus acolo politic, nu poate decât să respecte linia partidului. Altfel, i se retrage sprijinul politic şi pierde mandatul… Nu ştiu ce visuri are domnul Anton. Să fie sănătos! Referitor la faptul că ar fi primarii nemulţumiţi… De ce să fie nemulţumiţi? Credeţi că le e dor să facă foamea cu PNL? Credeţi-mă, am învăţat să ies din politica asta de târg!”, a spus Bădălău.

Referitor la declaraţiile lui Anton că România ar putea rămâne fără „energie electrică”, ministrul Economiei a dat, cum ziceam, o lecţie şi în domeniul acesta, explicând de ce este imposibil ca aşa ceva să se întâmple(vom reveni cu articol separat pe acest subiect).

Iar la sfârşitul conferinţei, Bădălău a ţinut să sublinieze faptul că, pentru PSD, Marin Anton este cel mai bun preşedinte al PNL Giurgiu. „Pentru noi, e excelent! Să rămână acolo! Mai zic unii că să plece, eu le spun, fiţi serioşi, lăsaţi-l pe prietenul meu Anton, că e bine aşa! Serios, votez şi eu, dacă e nevoie, ca să fie el în continuare preşedintele PNL Giurgiu!”, a spus Niculae Bădălău, în, evident, râsetele sincere ale tuturor celor prezenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.