Prezent la Giurgiu, la o conferinţă de presă, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost întrebat ce s-a mai întâmplat cu cercertările în cazul furtului din locuinţa sa.

Ministrul s-a declarat nemulţumit de faptul că lucrurile „trenează”, iar şeful Poliţiei ar fi lansat în spaţiul public o ipoteză aberantă.

„Cred că au trecut cel puţin 2 luni de când a avut loc furtul, nu? Am avut încredere, încerc să am încredere, dar mi se pare că lucrurile trenează. Probabil hoţii sunt mai deştepţi decât poliţiştii, nu ştiu… Avem un nou şef la Poliţia Giurgiu(Cătălin Georgescu, n.r.), am văzut câteva articole în care i se ridică osanale, de parcă ar fi cel puţin Sherlock Holmes…

În opinia mea, mai mult bate câmpii decât să facă treaba pentru care este pus acolo. Primarii, de exemplu, sunt foarte nemulţumiţi, nu există niciun plan de cooperare cu autorităţile locale privind siguranţa cetăţeanului. Ar trebui să înceapă să promoveze oameni buni! Nu ştiu, am înţeles că au fost vreo 6-7 spargeri în judeţ şi ei nu au nici măcar un suspect. Am auzit şi povestea că acest Sherlock Holmes ar fi declarat că mi-am înscenat furtul. M-a deranjat asta! Cât de masochist să fiu să-mi fur singur pistolul, verigheta şi ceasul, să rămân şi fără drept de port armă(…). Acest şef nou al Poliţiei Giurgiu să lase speculaţiile de genul ăsta şi să-şi facă datoria!”, a declarat Niculae Bădălău.

Puteţi urmări conferinţa de presă, AICI: https://www.youtube.com/watch?v=wcT7KuE-KWg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.