Biroul Politic Judeţean al PSD Giurgiu s-a reunit vineri, 18 ianuarie, alături de preşedintele executiv, Marian Mina, de primari şi de ceilalţi vicepreşedinţi fiind şi preşedintele PSD Giurgiu, ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Anterior şedinţei BPJ, Niculae Bădălău a anunţat, într-o conferinţă de presă, că printre temele dezbătute la întâlnirea de astăzi se numără alegerile interne ce vor fi organizate în perioada următoare, investiţiile derulate pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi introducerea reţelelor de gaze naturale.

De asemenea, la întâlnirea de azi s-a discutat şi despre situaţia Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară din judeţ.

Mai multe foto de la şedinţa BPJ a PSD, AICI!

Ca activitate politică, la Giurgiu vom face alegeri în toate organizaţiile locale, comunale, respectiv municipală, la termen. Am întocmit dosarele aferente şi, de asemenea, vom face o echipă de campanie şi pentru europarlamentare. Referitor la PNLD I şi II, vă reamintesc faptul că în Giurgiu, în ultimii 3 ani, au intrat aproape 510 milioane de euro. Cea mai mare sumă din ţară. Asta că tot zic unii că ce facem noi… Eu n-aş încerca să fac o comparaţie cu sumele aduse la Giurgiu în guvernările PNL, PDL…”, a spus Niculae Bădălău, la conferinţa de presă de astăzi.

„Un alt subiect pe care îl vom discuta la întâlnirea cu primarii se referă la buget(bugetul naţional, n.r.). Sigur vom avea bugetul la sfârşitul acestei luni, ca să-l dăm mai departe la Parlament şi eu cred că va fi un buget bun care să asigure în primul rând partea de funcţionare a autorităţilor publice. Ştiţi că vom avea un Fond de Investiţii, iar pentru perioada 2019-2020 ne propunem finanţarea introducerii reţelelor de gaze naturale, un alt subiect pe care îl voi discuta cu edilii giurgiuveni”, a mai spus Niculae Bădălău, în conferinţa de presă de astăzi, de la Giurgiu.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.