O femeie, de 35 de ani, din județul Teleorman este cercetată de polițiști, după ce a sustras două telefoane mobile în valoare de 2847,10 lei dintr-un depozit din comuna Bolintin Deal, anunţă poliţiştii giurgiuveni, printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, joi, 10 ianuarie a.c., ora 08.15, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat,  cu privire la faptul că, în perioada 20.07.2018-17.12.2018, persoane necunoscute au sustras dintr-un depozit, situat în comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, două telefoane mobile, fiind creat astfel un prejudiciu în valoare de 2847,10 lei.

„În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal, au procedat la efectuarea de verificări și obținerea de informații, fiind efectuate activități de localizare, iar cele două telefoane mobile au fost localizate pe raza comunei Sârbeni, județul Teleorman.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii s-au deplasat pe raza localității Sârbeni, unde au identificat cele două telefoane mobile sustrase, în posesia unei femei, de 35 de ani,  din comuna Sârbeni , județul Teleorman, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, în cursul lunii septembrie 2018, aceasta a sustras cele două telefoane mobile.

Astfel, la data de 10 ianuarie 2019, în baza probelor administrate Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a confirmat continuarea urmăririi penale față de aceasta pentru săvârșirea infracțiunii de Furt”, este precizat în comunicat.

Cele două telefoane mobile în valoare de 2.847,10 lei au fost ridicate și predate proprietarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.