Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Hotarele, este cercetat de polițiști, după ce a încălcat Ordinul de Protecție Provizoriu, încercând să pătrundă în locuința soției sale prin forțarea ușii de acces.

„Marți, 8 ianuarie a.c., ora 08.30, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați e către o femeie, de 40 de ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că soțul său, de 42 de ani, din aceeași localitate, a forțat ușa de acces de la locuința sa, încălcând Ordinul de Protecție Provizoriu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată persoana apelantă, care a relatat verbal că soțul acesteia, cu toate că avea cunoștință de emiterea Ordinului de Protecție Provizoriu în care este specificat că nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri față de aceasta și față de domiciliu, a încercat pătrunderea în locuință, prin forțarea ușii de acces.

Ordinul de Protecție Provizoriu a fost emis la data de 05.01.2019, ora 15.00, de către polițiștii D.G.P.M.B., Secția nr. 2 Poliție, pe un termen de 5 zile respectiv 05.01.2019-10.01.2019, ora 15.00, fiind confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Municipiul București.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului provizoriu de protecție”, anunţă poliţiştii giurgiuveni, printr-un comunicat de presă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.