Ne place şi nouă, nah, să ţinem pasul cu restu’ lumii media. Mai ales când vine vorba despre „previziuni” a la nostradamuşi cu nume de insecte, eventual. N-am avut onoarea s-o interogăm pe Mama Omida, că nici nu ştim dacă mai trăieşte(?), da’ am găsit-o pe verişoara ei primară, Mama Râma. Credibilă maximum, cu recenzii excelente pe LinkedIn şi foarte deschisă în a ne mărturisi ce visează ea când nu doarme despre viaţa politică şi administrativă din Giurgiu. N-are sens s-o lungim, aşa că…

Vă invităm să citiţi cu zâmbetul pe buze şi să nu uitaţi să vă faceţi cruce, din când în când, ca să ţinem răul departe!Ş

Reporter: Mama Râma, ce ne poţi spune despre viitorul Consiliului Judeţean Giurgiu?

Mama Râma: Mânca-ţi-aş juma’ de salariu, apăi acolo va fi mari schimbări! Uriaşe, auzi la mine aicişea! Băiatu’ ăla are concurenţă mare. Mă, da’ mare! E una, cea mai apreciată dintre femeile politice din Giurgiu, începe cu şi se termină cu Nuţa! Aia, mânca-ţi-aş toate bancnotele, aia o să-i ia locu’, ascultă la mine… Are ea un plan să-i scoată pe toţi care tace şi nu face scandal ca proştii în şedinţe. Intră ea acolo, schimbă majoritatea şi se pune preşedinte. Pe două scaune, ca să ştie lumea cine-i şefa! Nu, că a dovedit că e dovedită, e cea mai bună şefă, n-a văzut giurgiuvenii aşa lideră… Şi-o să facă ea proiecte de n-a pomenit strămoşii, de-o să plătim taxă la intrare în judeţ, de frumos şi bogat ce va fi! Vrei s-arunci un ochi?! Aruncă cu banu’ la mama via buget că te ia mama dracului! Doamne, iartă-mă! Sigur, n-o să vorbească ea în şedinţe, ferea sfinţii, ci unu’, Cipri, pe post de subtitrare la… onomatopeele ei(e, vezi ce deşteaptă sunt, „onomatopee”…). Şi-l pune şi director la toate direcţiile şi instituţiile subordonate şi administrator public şi tot ce mai vrea sufleţelu’ lui. Cam cum voia băiatu’ ăla cu nume de cuc, pardon, de pasăre…

Reporter: Păi şi ceilalţi din PNL Giurgiu? Costel, de exemplu? Nimic şi pentru ei în CJ?

Mama Râma: A, ăla? Săracu’, a vorbit gura fără el. Iar. Şi l-a supărat pe bossu’ de-o susţine pe aia de începe cu şi se termină cu Nuţa. Spiritele îmi zice că va fi cel mult bărbat de serviciu, să strângă mizeriile familiei din capu’ mesei, că oricum s-a obişnuit. Şi dacă e cuminte, îl face bossu’ primar. Adică, aşa o să-i scrie pe piatra funerară de la mormântu’ politic… Aici odihneşte politic cel mai fost primar dintre primari. Şi… care ceilalţi din PNL Giurgiu? Mânca-ţi-aş cardu’!

Reporter: Şi la Primărie, Mama Râma, ce se va întâmpla în 2019?

Mama Râma: Aaaaa, acolo e unu’, nu, nu ăla care e, că de ăla mai târziu. E unu’ care vrea să fie… De când e mic. Nu, nu Floricel, ăsta e altu.

Şi cum toţi giurgiuvenii îl iubeşte pe ăsta de care vreau să zic şi vrea să fie el primar, o să-l aleagă cu un an mai devreme, ca să fie cât mai multă vreme acolo. Ăsta începe cu M şi se termină cu Ăroiu. Ptiu, mânca-l-ar Mama Râma de frumos ce e… O să iasă lumea în stradă, mânca-ţi-aş portofelu’ plin ochi, pentru el. Şi după ce iese primar, cu un an mai devreme, o să lumineze toată primăria în roşu… Nu, NU că a fost PSD-ist, nu te gândi la prostii…

Şi cam atât o să facă tot mandatu’. Altă întrebare?

Reporter: Şi bossu’ de care ziceai, Mama Râma, al ăstora doi? Ce-o să facă?

Mama Râma: Aaaa, ăsta o să ajungă mare, ascultă la mine, mânca-ţi-aş terenurile, mare! Ăsta o să ajungă ministru la toate ministerele, prim-ministru, preşedinte(da, cam cum voia şi băiatu’ ăla cu nume de cuc, pardon, de pasăre).

Şi-o să-şi blocheze singur bugetu’ naţional, de-al dracu’ şi că i-a intrat în reflex. O să împuşte toţi căţeluşii din România, ca să se simtă bărbat, o să desfiinţeze toate partidele la care se va pune şef, adică la toate. O să falimenteze toate firmele din ţară şi-o să iasă în conferinţă de presă şi-o să zică urlând: Nu io, Bădălăăăăău e de vină! Cu Mina şi Corbea, of course(vezi ce deşteaptă sunt, „of course”…).

Reporter: Şi la nivel naţional, Mama Râma, tot apocalipsă, tot apocalipsă?

Mama Râma: Dacă aşa zice spiritele, io ce să fac?

Iohannis cumpără DNA-u’ ca să-i facă cadou a şaptea casă lu’ Carmen. Că, nah, să se simtă şi ea ca acasă când va merge acolo, până la urmă.

Ludovic cumpără Circu’ Globus şi va avea număru’ din deschidere, mijloc şi final: dresaj de maimuţe, în lanţuri(foto de mai jos nu este un trucaj, doamne mulţumim!

Kovesi se va zbate să ajungă Avocata (Partidului) Poporului (lui Dan Diaconescu), după ce-l bagă în puşcărie pe Ciorbea pe acuzaţia că nu vede bine. Şi dacă tot e DNA-u al lor, picnicuri, la greu, în sufragerie.

În Parlament va fi majoritate PNL-USR. O să se filmeze agresiv unii pe alţii şi-o să fie obligatoriu să vină la serviciu cu pancarte, în loc de ecusoane, pe care să scrie: Uniţi, îngropăm România!

Că o să vă ia ăştia tot ce v-a dat alţii, că prea vă plângeţi că e rău, deşi pe Facebook toţi aţi scris că anu’ 2018 a fost unu’ prea bun… Aşa că o să participaţi la proteste, obligatoriu şi fără bani, ca la defilările de pe vremea lu’ Ceaşcă. Aşa, ca să vă dea sentimentu’ că faceţi şi voi ceva pentru România.

Şi, în cele din urmă, o să vă regrupaţi în USL ca să-i mai daţi o dată jos pe ăia pe care îi vreţi acum la putere şi despre care aţi uitat că v-a nenorocit… Căpiat popor, doamne, iartă-mă!

Reporter: Şi PSD-ul? Mama Râma, PSD-ul ce-o să facă?

Mama Râma: E, cum ce? O să conducă Consiliul Uniunii Europene. Aşa am văzut eu la televizor, nu?

A, uitasem, băiatu’ ăla care începe cu A şi se termină cu Lexandru se va împrieteni şi cu noul preşedinte al CJ Giurgiu, din reflex liberal… Barbu se mută pe Muntele Athos, că nu e zăpadă şi e bine, iar Bădălău şi Mina, cu toţi primarii din Giurgiu, vor câştiga iar alegerile(vezi ce deşteaptă sunt? Vor!)

Ca-n realitate… Altă întrebare?

Hai, anu’ ăsta şi La Mulţi Ani!

Pentru conformitate: Mama Cătălina

*Acesta este un pamflet, slavă Domnului!, ce trebuie tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.