Ministrul Economiei, giurgiuveanul Niculae Bădălău, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe acest subiect:

„Realitatea economică infirmă din nou toate predicțiile manipulatoare ale opoziției privind depășirea țintei de deficit. PSD demonstrează că este partidul cel mai bine pregătit să conducă România: poate obține performanță economică fără să iasă din indicatorii de stabilitate.
2,92% din PIB – metodologie cash! Atât este deficitul bugetar al anului 2018. O ”mare” predicție a Opoziție este spulberată de realitate.
Rezultatele economice ale României în guvernarea PSD-ALDE: creștere economică semnificativă și majorări de salarii și pensii fără depășirea indicatorilor de stabilitate economică.
PSD reconfirmă astfel principalul său avantaj competitiv: este partidul cel mai bine pregătit să conducă Româna.

Aceste performanțe au fost posibile prin:
-programare bugetară mult mai bună, realistă și eficientă, care a repartizat uniform cheltuielile publice de-a lungul întregului an, astfel că decembrie nu a mai fost luna risipei banilor publici ca în trecut;
-prioritizarea investițiilor publice care au primit finanțarea adecvată în funcție de cheltuielile efectiv făcute”, a scris Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.