Ministrul Economiei, Niculae Bădălău:

„Astăzi se încheie ultimul capitol al anului 2018. Fiecare dintre noi a avut parte de reușite, eșecuri – un amalgam de emoții adunate de-a lungul a 365 de zile. În această seară o luăm de la capăt și ne pregătim să îmbrățișăm tot ceea ce Noul An va presăra în calea noastră.

Anul 2019 va fi un an important din punct de vedere politic. Și asta pentru că în prima parte a anului, România va prelua pentru șase luni preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, o mare şansă pentru a contribui substanţial la o Europă mai unită!
Apoi, vom fi chemați la urne pentru a ne alege europarlamentarii, în timp ce sfârșitul anului viitor ne va aduce un nou președinte.

Pornind de la aceste considerente , îmi doresc ca în Noul An sentimentul solidarității, al înțelepciunii și al unității să ne guverneze .

În seara dintre ani să ciocnim în cinstea fiecărui moment ce a trecut și ne-a făcut ceea ce suntem în prezent, în cinstea celor mai dragi oameni din jurul nostru și nu în ultimul rând, să ne pregătim pentru momentele pe care anul 2019 le va aduce în viața noastră.

Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în acest an. Voi continua să lucrez pentru oameni având convingerea că anul 2019 va fi unul remarcabil! Un an nou fericit și plin de realizări! 
La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.