Peste 100 de copii  din 16 case de tip familial din Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Giurgiu, au primit daruri din partea  elevilor de la o școală din București.

Dar din dar se face rai” este titlul campaniei caritabile organizate de Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din  București, sectorul 3, campanie coordonată de cadrele didactice  Augustina -Maria  Nicula  și  Isabela Popa.

Dovedind ca au spirit civic și altruism, elevii, părinții acestora și cadrele didactice ale Școlii Liviu Rebreanu s-au preocupat, cu entuziasm, să vină în sprijinul copiilor aflați în plasament în cadrul structurilor rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Giurgiu. Astfel, în cadrul acestei campanii, la sfârșitul lunii decembrie 2018, au fost donate copiilor din casele de tip familial din Giurgiu,  rechizite, cărți, haine, încălțăminte, jucării și jocuri educative.

Apreciem gestul caritabil al elevilor din București. Inițiativa este lăudabilă, motiv pentru care le adresăm mulțumiri, atât lor cât și părinților și cadrelor didactice”, a declarat Cătălin Lupu, director adjunct al Direcției Generale de Asistență  Socială și Protecția  Copilului Giurgiu.

Comunicat de presă DGASPC Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.