Ministrul giurgiuvean Niculae Bădălău, senatorul care a iniţiat proiectul de lege privind instituirea Zilei Dăruirii, a anunţat, recent, pe pagina sa de Facebook, faptul că şi preşedintele Iohannis a dat undă verde acestei legi.

„Sunt bucuros să vă anunț că Președintele Iohannis a promulgat astăzi Legea prin care ziua de 25 septembrie este declarată Ziua Dăruirii. Este un act normativ pe care l-am inițiat având convingerea fermă că generozitatea și implicarea socială ne vor ajuta să ne reînchegăm societatea și așa divizată și vor permite apropierea românilor de români. În aceste zile, mai mult ca niciodată, avem nevoie să ne reamintim că măsura unității unui popor este dată și de solidaritatea cetățenilor săi”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

Vă reamintim faptul că propunerea privind sărbătorirea Zilei Dăruirii a venit de la dascălii şi elevii Şcolii Gimnaziale din Malu Spart, judeţul Giurgiu.

 

CITEŞTE ŞI: Felicitări, Şcolii Malu Spart! Oficial, românii vor celebra Ziua Dăruirii, la ideea elevilor şi dascălilor giurgiuveni: https://giurgiu-net.ro/archives/64360

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.