Meteorologii anunţă că, în zona Munteniei, perioada 27-29 decembrie se va caracteriza printr-o vreme deosebit de caldă pentru utima decadă a lunii decembrie mai ales în cursul zilelor, când temperaturile maxime vor fi, în medie, de 10…13 grade.

În intervalul 30 decembrie – 1 ianuarie, vremea se va răci, însă temperaturile medii diurne și nocturne vor continua să fie ușor mai ridicate decât în mod normal fiind pozitive, ziua și ușor negative, noaptea.

Apariția precipitațiilor vor crește treptat în perioada 28…31 decembrie, cu precădere în zilele de 29 și 30 decembrie când vor fi predominant sub formă de ploaie. În prima săptămână a lunii ianuarie 2018, probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe, mixte, va fi mai ridicată spre finalul acesteia.

La Giurgiu, vremea se va răci, treptat, în următoarele zile, astfel că pe 31 decembrie, vom avea o maximă de 4 grade Celsius, cu -3 grade minima din noaptea dintre ani.

Nu sunt aşteptate ninsori, ci doar ploi, însă aşa cum ne-am obişnuit vremea ne rezervă surprize şi vom reveni cu actualizări ale datelor, dacă se va impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.