Polițiștii giurgiuvenii au depistat doi tineri din localitatea Mogoșești, județul Giurgiu, bănuiți că ar fi sustras porțile de acces de la locuința unei persoane din localitatea Adunații Copăceni.

Marți, 25 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de o femeie de 45 de ani din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, că persoane necunoscute i-au sustras în noaptea de 24/25.12.2018, porțile de la intrarea în locuință.

„În urma activităților specifice polițiștii au identificat doi tineri, unul de 17 ani, iar celălalt  de 21 de ani din localitatea Mogoșești, județul Giurgiu, bănuiții că ar fi sustras porțile confecționate din metal și lemn, prin care se făcea accesul în incinta locuinței, persoanei care a sesizat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal și se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat și predat proprietarului”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.