Consilierii judeţeni giurgiuveni, reuniţi miercuri, 12 decembrie, într-o şedinţă de îndată, au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Director în cadrul CJ Giurgiu, Camelia Toma a explicat faptul că este vorba despre podul de pe Drumul Judeţean 601, care traversează Neajlovul, în Crevedia Mare.

„Este un pod din beton armat, construit în 1958, aflat în domeniul public al judeţului Giurgiu. Obiectivul a fost expertizat în anul 2001 şi s-a stabilit că este necesar să fie efectuate lucrări care, până acum, nu au fost executate. În urma unei adrese a Poliţiei Judeţene Giurgiu, ne-a fost semnalat faptul că există deficienţe majore la pod şi ni s-a cerut aprobarea instituirii unor restricţii de circulaţie”, a spus Toma.

Astfel, pe podul respectiv nu vor mai putea circula autovehicule cu masa mai mare de 10 tone, viteza de traversare va fi de 5 kilometri la oră, circulaţia realizându-se pe sensul central al podului. De asemenea, până când va fi realizată documentaţia tehnică necesară demarării lucrărilor de reabilitare, vor fi montate parapete de protecţie, inclusiv pentru pietoni, dar şi amenajarea unui nou trotuar pentru pietoni.

Consilierii judeţeni au votat proiectul în unanimitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.