Consiliul Judeţean Giurgiu s-a întrunit miercuri, 12 decembrie, în şedinţă de îndată. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a vizat o rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli. Aceasta, după ce, săptămâna trecută, Guvernul a adoptat HG nr. 948/2018, privind alocarea unei sume din Fondul de Rezerva Bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in Bugetul de Stat pe 2018, pentru echilibrarea bugetelor locale.

Astfel, cu o parte din suma primită, vor fi achitate toate obligaţiile către angajatii DGASPC, respectiv salariile la zi, contributiile, contributiile restante, precum si toate obligatiile catre furnizorii de bunuri si servicii.

“Am convocat, astăzi, o şedinţă de îndată a Consiliului Judeţean Giurgiu, cu două proiecte pe ordinea de zi şi încă unul suplimentar.

Aşa cum am promis, imediat ce Hotărârea de Guvern privind #rectificarea pozitivă, adoptată vinerea trecută, a fost publicată în Monitorul Oficial, şi noi ne-am reunit în şedinţă pentru a aproba proiectul de hotărâre referitor la plata #salariilor şi a contribuţiilor către angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Le mulţumesc atât consilierilor judeţeni, cât mai ales salariaţilor DGASPC Giurgiu pentru că au înţeles că problemele nu au fost din cauza noastră sau a conducerii Direcţiei, ci din cauza unei greşeli de calcul la Ministerul Muncii.

De asemenea, le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru votul dat astăzi la toate proiectele, cât şi colegilor mei din aparatul propriu pentru munca depusă la întocmirea acestora!”, a declarat, după şedinţă, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.