Tinerii social-democraţi giurgiuveni din municipiu au organizat duminică, 2 decembrie, prima ediţie a Cafenelei Politice.

Este o activitate prin întermediul căreia TSD Giurgiu îşi propune să adune tot mai mulţi tineri pentru a dezbate şi, de ce nu, găsi soluţii la diverse probleme care ne privesc pe toţi: administraţie, politică, mediul on-line, modalităţi de petrecere a timpului liber.

Ieri, tinerii au participat, aşadar, la o primă întâlnire de acest gen, găzduită de Bistro Alei. Au fost alături de ei şi preşedintele PSD municipal, Nicolae Barbu, şi deputatul Elena Dinu.

„Le mulţumesc tuturor celor care au venit ieri, la Cafeneaua Politică, şi le mulţumesc pentru sprijin seniorilor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment. Este un început, am discutat multe lucruri interesante şi sunt convins că vor veni alături de noi, de acum înainte, cât mai mulţi tineri giurgiuveni. Ştiu că tinerii giurgiuveni au capacitatea de a oferi soluţii, idei bune, atât în administraţie, cât şi în politică”, a declarat preşedintele TSD Giurgiu municipal, Dragoş Ionescu.

Următoarea întâlnire va avea loc în ianuarie, acestea urmând, de altfel, să fie organizate o dată pe lună.

Vă vom anunţa, atunci când vor fi stabilite, locul şi data următoarei întâlniri în cadrul Cafenelei Politice a TSD Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.