Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, cu ocazia Zilei Naţionale a României:

„Nu exista nicio indoiala ca Unirea cea Mare de la 1 Decembrie 1918 a fost cel mai important eveniment pe care l-au construit si l-au trait romanii. Prin Marea Unire din 1918, s-a realizat cadrul national propice pentru dezvoltarea societatii romanesti intr-un ritm mai rapid, iar faptul că, dupa Revolutia din 1989, data de 1 Decembrie a devenit Ziua Nationala a Romaniei demonstreaza o data in plus importanta evenimentelor de la aceasta data.

Desi data la care sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei este aceeasi in fiecare an, contextul este de fiecare data altul. Anul acesta, sarbatorirea Centenarului Marii Uniri da un caracter unic Zilei Nationale a tarii noastre, anul 2018 fiind un an de reculegere si cinstire a eroilor neamului, care au infaptuit sacrificii miscatoare pentru sufletul fiecarui roman.

Suntem un popor care are puterea sa treaca peste orice obstacol. Sta in puterea fiecarei comunitati in parte sa gaseasca modalitati pentru a reusi, iar judetul nostru nu face exceptie, ci dimpotriva. A dovedit ca are resurse inepuizabile de forta si creativitate pentru a progresa.

Va urez cu aceasta ocazie, in acest 1 Decembrie 2018, sa aveti multa sanatate si putere de munca!

Va felicit cu ocazia Zilei Nationale a tarii noastre. Va felicit la implinirea celor 100 de ani de Romania!

La multi ani, Romania! La multi ani, Giurgiu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.