Grupul de Lucru Comun al reprezentanţilor Agricultorilor(GLAC) din Giurgiu şi Ruse s-a reunit, joi, 22 noiembrie, la Consiliul Judeţean Giurgiu, pentru o ultimă întrevedere pe acest an.

Ca întotdeauna, alături de cele două delegaţii a fost preşedintele Euroregiunii Danubius Giurgiu, Lili Ganceva, cetăţean de onoare al municipiului nostru.

Subprefectul de Ruse, Svilen  Ivanov, preşedinte al GLAC, le-a mulţumit tuturor celor care fac parte din GLAC Giurgiu-Ruse, respectiv primarilor, reprezentanţilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul agriculturii, dar şi fermierilor români şi bulgari.

„Sper că am fost de ajutor şi anul acesta, prin întâlnirile noastre, nu doar celor care fac parte din GLAC, ci şi primarilor şi cetăţenilor cărora ne-am adresat. Am discutat, în mai multe rânduri, inclusiv despre tema atât de actuală, pesta porcină africană şi consider că discuţiile noastre au avut un efect pozitiv şi, iată, ne descurcăm cu această problemă”, a spus Ivanov.

La rândul său, vicepreşedinte al CJ Giurgiu, Lucian Corozel, a declarat: „A fost un an plin pentru noi, cu întâlniri importante şi am discutat teme interesante, căutând împreună soluţii, lucruri care, sunt sigur, aşa cum spune şi domnul subprefect, au venit în sprijinul autorităţilor giurgiuvene şi bulgare, dar şi cetăţenilor. La prima şedinţă din 2019, vom face un bilanţ al activităţii Grupului de Lucru Comun al reprezentaţilor Agricultorilor Giurgiu Ruse”.

Tema şedinţei GLAC de astăzi a fost subvenţii acordate în anul 2018 de către Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Giurgiu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

TEXT şi FOTO: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.