Mii de beculețe, figurine și alte ornamente luminoase au fost montate pe străzile orașului și în parcuri, în procent de aproape 90%. O atenție sporită va fi acordată anul acesta Parcului Alei, noul pol de atracție în perioada sarbatorilor de iarnă, anunta reprezentantii Primariei Giurgiu, pe site-ul institutiei.

„Acțiunea de împodobire a orașului cu ornamente specifice sărbătorilor de iarnă se află acum pe arterele principale, București și Mihai Viteazul și vor continua în fiecare zi, cu restul străzilor. Se va folosi același sistem de decorațiuni ca anii trecuți (circa 600 de ornamente luminoase), cu excepția Parcului Alei, acolo unde va fi montat un brad nou, iar aleea principală de acces dinspre str. Mircea cel Bătrân va fi împodobită cu ghirlande luminoase în forma unui tunel.

Tot in parc, în baza unui parteneriat încheiat de Primărie cu unitățile de învățământ din municipiu, copacii vor fi împodobiți de elevi nu doar în spiritul sărbătorilor de iarnă, ci și al Centenarului Marii Uniri.
Anul acesta aprinderea luminilor de iarnă va avea loc pe 1 Decembrie, in jurul orei 17.00”, se arata pe site-ul Primariei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.