Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu, colonelul Emil Apostol, s-a retras din activitate, trecând în rezervă, cu drept de pensionare.

Iată ce au scris ieri, pe pagina de Facebook a ISU Giurgiu, colegii săi:

„23 de ani în care a servit Patria cu devotament, curaj și credință, purtând cu mândrie zi de zi haina militară

Astăzi, 15.11.2018, domnul colonel inginer APOSTOL Emil, inspectorul șef al I.S.U. “Vlașca” Giurgiu s-a retras din activitate, trecând în rezervă, cu drept de pensionare. După o îndelungată carieră în care a ocupat importante funcții în marea familie a pompierilor, fiind pe rând locțiitor și ulterior comandant secție, comandant detașament, șef de stat major, comandant grup de intervenție și inspector șef, a decis să-și ia rămas bun de la colegii alături de care a reușit să reconstruiască din temelii inspectoratul nostru.

Echipa I.S.U. Giurgiu îi urează multă sănătate, pensie lungă și momente fericite alături de cei dragi!”.

La rândul său, colonelul Emil Apostol a notat pe pagina sa de Facebook:

” Multumesc!

Ieri a fost ultima zi a carierei mele militare.
Am inceput acum 30 de ani din postura de militar in termen si am avut norocul ca in toti acesti ani sa fac cu suflet si pasiune o meserie pe care am iubit-o din toata fiinta mea.

Am avut sansa sa lucrez cu oameni extraordinari si sa facem impreuna lucruri care vor dainui si dupa noi. Subunitatile nou-noute de la Bolintin, Mihailesti, Colibasi, Greaca si Calugareni vor interveni, zeci de ani de-acum incolo, pentru salvarea vietilor omenesti.

Acum 7 ani am gasit la Giurgiu o unitate ingenuncheata, cu ochii in pamant. Astazi , ISU GIURGIU este unitate etalon pentru celelalte inspectorate pt situatii de urgenta.

Multumesc!

– Colegilor mei pentru daruirea si munca depusa in acesti ani, pentru ca au inteles ce vreau si pentru ca au fost langa mine in lupta continua pe care am dus-o pentru obtinerea de performante. Am avut nebunia ca dintr-o unitate devastata de scandaluri sa ajungem cei mai buni!
Si am reusit!

-Consililui Judetean Giurgiu si domnilor presedinti Marian Mina, Vasile Mustatea, Dumitru Beianu pentru sprijinul consistent acordat institutiei noastre prin intermediul fondurilor europene si pentru colaborarea excelenta din acesti ani. Si nu in ultimul rand, pentru prietenia aratata.

– Institutiei Prefectului pentru colaborarea desavarsita in gestionarea situatiilor de urgenta

-Presei giurgiuvene cu care personal am avut o colaborare de exceptie bazata pe respect reciproc. Va iubesc si va multumesc!

-Domnilor primari cu care am avut o colaborare excelenta in gestionarea situatiilor de urgenta 24/24, 7/7. Sunteti cei mai buni si trebuie sa ramaneti la fel de dedicati comunitatilor giurgiuvene! Va multumesc si va apreciez mult!

Doresc succes domnului comandant Radu Covaci, lui Stefan-Doru EliseiDumitru VilceanuMihai Avram,Carmen PomeneaSîrbu FlorinNedu MihaiDana NicolescuAlin Mihail RoșuDoina Balaban.
Sa ramaneti la fel de uniti! Va iubesc!

In continuare imi voi desfasura activitatea ca manager intr-o mare corporatie romaneasca! Este o mare provocare si un nou inceput si sper sa reusesc cel putin aceleasi performante!
Ma inclin in fata dumneavoastra si va multumesc pentru tot!”

Redacţia Giurgiu Net îi mulţumeşte colonelului Emil Apostol pentru o colaborare exemplară şi îi urează spor în tot ce va face de acum înainte! Vă salutăm cu respect deosebit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.