Asta-nseamnă, Doamne, să ai credinţă şi iubire! Asta! Să dea p-afară amândouă de intense ce sunt şi să ţi-i iasă prin unghii, dacă prin altceva nu găsesc loc. Ca o stigmata, ce-i drept cosmetizată, nu pentru totdeauna, ci maximum o lună, că se degradează gelul…

Fraţilor, e mic copil extazul feisbucist produs de imaginea unei cruci apărute-ntr-un cartof, descoperite, înainte de aruncarea cartofului sfânt în ciorbă, de vreo gospodină care aparent n-are nimic de transmis.

Mic copil. Să vedeţi extaz în cascadă, între „prieteni”, acolo, la PNL, când o auzi Orban că uneia de la Giurgiu, aşa-zisă şefă a femeilor liberale, i-a apărut „sigla” partidului pe unghii. Câte, mă, câte sunteţi însemnate în halul ăsta? Niciuna.

Pe toţi cârcotaşii eu vă contrazic, de la Giurgiu se dă „lumina”. Aia de la lămpile care-au uscat rapid o manichiură divină. Ateilor!

Să vină toate femeile din PNL să i le pupe, ca pe moaşte! Să o ducem şi la muzeu, să vină pelerinii cu pelerine galbene din toată ţara s-o atingă şi să se roage la o ascensiune cel puţin la fel de rapidă şi nemeritată -zic unii- ca a ei. Să o plimbăm, cu degetele-ntinse, prin tot Giurgiu, să vadă toţi proştii, asistaţii social, ciuma roşie şi bagabonzii ce-nseamnă să-ţi iubeşti partidul! Netrebnicilor!

Habar n-aveţi voi cât contează!

Nu contează că ai activitate aproape de zero şi doar vreo trei agresive alături, care să-njure pe Facebook, dacă zice careva că nu eşti cum te dai. Nu contează că discursurile, comunicatele de presă, prefaţa şi prespatele ţi le face altul, zic colegii. Nu. Nu contează că n-ai avut O zi în partid, înainte să ajungi direct şefuţă. Nu. Nu contează că te-a băgat pe felie unul pe care l-ai cam abandonat la prima alegere… Nu. Ai unghii cu sigla şi culorile partidului? Eşti direct brătiancă. Punct.

Doamne, doamnă, la câtă credinţă şi iubire pentru partid aţi demonstrat, să nu vă iasă, doamnă, săgeata-n frunte, ca lu’ Harry Potter! Că daţi de dracu’ cu (scuzaţi!) Ştii-Tu-Cine de Giurgiu, parol!

Ptiu, expecto patronum!

A, şi încă o recomandare pentru când sau dacă vă veţi mai vedea cu Orban, din câte am auzit, el nu prea se uită la unghii, nah, ca băieţii… Avem nişte sugestii pentru dvs., ca să fiţi sigură că ştie cât de implicată sunteţi:

 

Acesta este un pamflet. Fotografia cu unghiile este pe bune, sursă FB. Celelalte două sunt trucaje, deşi probabil veţi spune că nu par :)) Toate trebuie tratate ca atare, drept pentru care vă şi mulţumim!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.