Cu prilejul Zilei Internaţionale a Internetului, Tineretul Social Democrat organizează o acțiune umanitară prin care marchează acest domeniu care aproape controlează viețile noastre în acest secol al tehnologiei.

Una dintre nevoile care apar în mod natural atunci când copilul ajunge la școala este aceea de a avea propriul computer sau laptop. Foarte multe proiecte școlare se predau acum în format digital și cel mai probabil, va avea nevoie de un laptop acesta fiind  mult mai practice datorită faptului că este ușor de transportat.

Echipa TSD Giurgiu își propune ca în perioada imediat următoare să identifice 8 copii din unitățile de învățământ din municipiului Giurgiu, cu rezultate deosebite la învățătură, dar a căror situație financiară nu le permite achiziționarea unui calculator. Astfel tineretul social democrat va oferi fiecărui copil un laptop, care cu siguranță îi va fi de ajutor atât pentru școală cât și pentru viața personală.

Astfel aceștia vor reține data la care se sărbătorește internetul, vor putea acumula mai multe informații și îsi vor dezvolta cultura generală folosindu-se de motoarele de căutare și nu numai.

Ziua când internetul a apărut pentru prima dată este 29 Octombrie 1969 când Charley Kline de la UCLA (University of California, Los Angeles) a reușit să se conecteze online, iar aceasta a început să fie sărbătorită în anul 1999, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări de la lansarea acestui ”instrument” de comunicare.

Comunicat de presă al TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.