Conferinţa „Smart Start USA- soluţii eficiente de finanţare pentru internaţionalizarea afacerilor româneşti” a fost găzduită de Ateneul „Nicolae Bălănescu” şi a fost organizată de Fundaţia Laufer, Camera de Comerţ şi Industrie a României, Academia de Studii Economice Bucureşti şi parteneri privaţi.

Printre cei care, alături de antreprenori giurgiuveni, au fost prezenţi se numără senatorii Niculae Bădălău şi Cristian Marciu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, prefectul Adriana Puţaru, viceprimarul municipiului, Ion Dragomir, dar şi mai mulţi primari din judeţ.

Ilan Laufer le-a prezentat acestora Programul şi Platforma Smart Start USA- singurul program privat din România ce urmăreşte crearea primului ecosistem românesc dedicat creşterii exportului şi internaţionalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piaţa Statelor Unite ale Americii.

„Mă bucur că am avut prilejul să îl revăd pe Ilan Laufer, cel care, prin fundaţia pe care o conduce, a organizat această activitate. Programul prezentat astăzi este unul foarte ambiţios şi îmi doresc să avem cât mai mulţi antreprenori giurgiuveni care să acceseze fonduri prin Start Smart USA. Tuturor le doresc mult succes!”, a spus, după eveniment, Marian Mina.

„Doar la un click distanță, antreprenorii români pot accesa platforma (https://smartstartusa.net/) care asigură facilitarea accesului la finanţare, îndrumare, educare și instruire antreprenorială pentru un număr de 10.000 companii românești anual care vor să își extindă afacerile în străinătate. Bugetul programului este de 500 milioane USD, valoarea creditului financiar acordat este de maximum 200.000 USD, aportul propriu de minimum 15%, iar perioada de implementare este de 7 ani. Mult succes giurgiuvenilor care doresc să aplice! Mulțumiri domnului Ilan Laufer și partenerilor săi!”, a declarat şi senatorul Niculae Bădălău, pe pagina sa de Facebook.

 

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2249064278710837&__xts__%5B0%5D=68.ARAjliPqeLbP0QtT9nTllGKGlyN1t6DTspqtOvCqMXdCg_T4UY25lNOj4fBpPF1BRjZBzKkAZPtIpChMZ1bVjvVZhvczPA3W1aFe6fITNvCpHaLnej9gwd-JJbt5-WY-uXRwEsnWoeLVLvR5nRqBmhsg-0AXEZV9QIzCuHfMeBDL-ZIY7BoFtQ&__tn__=-UC-R

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.