E o pagină pe Facebook intitulată “dacă eşti prost de mic, când eşti mare numa’ te joci”. Doamne, prea mulţi, Doamne, cu ce Ţi-am greşit?

Conducerea PNL Giurgiu(Impropriu spus conducere. Impropriu spus PNL Giurgiu) e nemulţumită de consilierii judeţeni(şi de ăia locali, pe jumătate). Adică, sinceră să fiu, n-am înţeles prea bine.

Conducerea e nemulţumită sau soţul şefei de la OFL? Care şefă, zic surse din partid, dacă pică vreo doi consilieri, ar urca domnia sa cu poponeaţa-i extrem de valoroasă pe scaunul de la CJ, fără să fi făcut vreo faptă mare pentru judeţul ăsta, vreodată în viaţa ei.

Aşa, deci, mai întâi, soţul doamnei dă, pe Facebook, de toate wall-urile(„sponsorizate” postările, of course) cu doamnele şi domnii PNL-işti din CJ, pe motiv că, auziţi aberaţii, nu iau cuvântul în plen, nu-l tăvălesc pe Mina, votează pentru la toate proiectele. Bă, sunteţi zdraveni?

Vă mai întreb o dată. Cine v-a învăţat, mă, că opoziţia presupune exclusiv să zici NU ca prostu’ la toate proiectele celorlalţi, să faci ca maimuţa(na!) în plen, precum Neicuşor sau MihNULică, complet pe lângă subiect, dar cu goarne-nfipte-n toate orificiile, ca să se audă bine „după pietonală”? Cine v-a învăţat, mă, că dacă scuipaţi pe tot ce fac ăia care sunt la putere, mai ales pe cele bune, fără să aduceţi nimic în schimb, doar idei tembele de Gică Contra, vă apreciază lumea? D-aia e ţara asta unde este… De la minţi „luminate” şi „fără interese” ca ale voastre! D-aia stăm pe loc, d-aia! Pentru că e nevasta unuia, care trebuie neapărat să ajungă şi ea în viaţa asta cineva, cu orice preţ? Cu orice preţ, am zis…

D-aia am rămas cu 1.000 de ani în urmă, că tre’ să facem cum facem să nu facă ceva, auzi?, ăla care e acolo, ca să nu-l mai aleagă lumea. Ca să ne aleagă pe noi ca să aibă şi gura noastră ce să mănânce, vreo 4 ani. Mama voastră de moralisto- fofârlici.

Iar Marin Anton? E fix ca-n reclama la Fineti sau Nutella, dracu’ să le ia, cu băieţelul prins de mă-sa, plin de ciocolată la gură, care întreabă, după ce-a halit-o pe furiş: ce, ce-am la gură, n-am nimic.

Mai să se jure pe lenejeria intimă portocaliu intens că el nu-l plăteşte pe domnul doamnei ca să scrie de consilieri sau despre orice, s-a apucat, agitat, să-i şi întrebe pe ziariştii de la conferinţa de ieri dacă i-a plătit el vreodată să scrie ceva…  Adresându-se unui coleg, o trosneşte: „V-am spus eu vreodată în viaţa mea  ce să scrieţi sau v-am zis(…) luaţi de aici 10 lei ca să scrieţi urât de Bădălău?”. Văleu, boss, glumind acum, adicătelea… pe 10 lei? Atât aţi da, dacă aţi da? Pe noi?

Puşca şi cureaua lată, ce darnic eram odată…

Nici nu ştiu dacă e de râs sau de plâns, pe cuvânt!

Însă, sunt convinsă, domnule Anton, sunt convinsă că toţi ziariştii care vă promovează(orice vi se pare că înseamnă asta) o fac pentru că, pur şi simplu, sunt îndrăgostiţi de felul excepţional în care faceţi politică şi consideră că aţi putea fi cel mai bun om în administraţie, din Univers. Doar dumneavoastră aveţi toate soluţiile la toate problemele şi doar dumneavoastră puteţi face din Giurgiu o mică „Elveţie” a României… Că doar aţi demonstrat-o de atâtate ori. Mulţumit? Paragraful ăsta e gratis, jur! 😀

Apoi, vă zic, nici nu mai contează dacă-l plătiţi sau nu pe soţul doamnei care s-a pus, dezinteresat cum susţine, pe tocat consilierii judeţeni colegi cu madama care, dacă pică vreo doi, urcă ea-n consiliu… Vorba ceea, în „dormitor” o faceţi cum, câţi şi de câte ori vreţi, dar, vă rog eu, „nu pe stradă”, că prea măcăne. Şi doamna şi situaţia.

Îmi pare rău să închei într-o notă pesimistă, dar chiar n-avem nicio şansă, până nu scăpăm de supermeni d-ăştia care fac absolut nimic pentru giurgiuveni, ci doar promovează opozanţi precum fantasticii Neicuşor şi MihNULică, Dănuţa ori crizatele alea de pe Facebook.

Doamne, apără şi păzeşte-ne!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.