Consilierii judeţeni giurgiuveni s-au reunit vineri, 5 octombrie, în şedinţă extraordinară cu opt puncte pe ordinea de zi şi alte două suplimentare.

Cele mai importante dintre proiectele de hotărâre se referă la sistemul sanitar. Mai exact, unul dintre proiecte se referă la aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare, modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”, în faza de studiu de fezabilitate.

În cadrul programului de investiţii publice pe anul 2018, a fost realizată documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii menţionat, în vederea depunerii pentru finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Proiectul poate fi studiat AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/Stiri.nsf/All/DE99DC8B716E624EC225831A004016E5/$FILE/punctul%20nr.4.PDF

Apoi, cele două puncte suplimentare aprobate azi vizează două proiecte: „Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia din Regiunea Sud Muntenia, prin dotarea cu aparatură de înaltă performanţă”, respectiv „Îmbunătăţirea accesului populaţiei din Regiunea Sud Muntenia la servicii medicale de urgenţă, prin dotarea cu aparatură de înaltă performanţă”.

În ambele proiecte, există mai mulţi beneficiari, începând cu Ministerul Sănătăţii, spitale din mai multe judeţe şi consilii judeţene, fondurile fiind asigurate tot prin Programul Operaţional Regional.

În primul proiect, CJ Giurgiu va primit aproape 400.000 de lei, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă, peste 570.000 de lei. În cel de-al doilea, bugetul pentru CJ Giurgiu este de peste 300.000 de lei, iar pentru decontarea achiziţiei de echipamente pentru SJU Giurgiu, de circa 900.000 de lei.

Toate proiectele au fost aprobate în unanimitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.