Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a transmis, seara trecută, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale a PSD Giurgiu, un mesaj tranşant, prin care a atras atenţia celor care dacă „atacă partidul pentru interese proprii sau din orgoliu”, el se va asigura că nu vor mai face parte din PSD.

De asemenea, Niculae Bădălău a dat asigurări că va sprijini, ca şi până acum, autorităţile locale şi judeţene pentru ca Giurgiu să devină un municipiu modern.

„Îi felicit pe toţi cei pe care i-aţi ales astăzi ca echipă de conducere, le doresc mult succes şi să reuşească să ducă la îndeplinire toate proiectele pentru dezvoltarea municipiului!

(…).  Trebuie să vă spun şi câteva cuvinte despre statut mai ales pentru că avem extrem de mulţi „experţi” la capitolul acesta. Cât am fost preşedinte, atâţi ani, am respectat statutul şi am încercat să conduc această organizaţie în litera şi spiritul statutului, cred că am reuşit şi rezultatele s-au văzut. Nu pot să nu-mi exprim tristeţea că Organizaţia Municipală a PSD Giurgiu nu a fost reprezentată la Conferinţa Judeţeană, m-aş fi bucurat să fiţi acolo, dar sper că în viitor acest lucru nu se va mai întâmpla.

De asemenea, în ultima perioadă, au fost unele… supărări, să le spun aşa, în organizaţia judeţeană- poate şi pentru că am lipsit aproape un an iar lucrurile nu au evoluat-, supărări care au fost exprimate mai ales în presă, să ştiţi că asta m-a deranjat. Dar le pun pe toate pe seama tinereţii, a lipsei de experienţă. Poate că nu l-am ascultat pe Nicu(Nicolae Barbu, n.r.) care a avut mai multă înţelepciune la un moment dat(se referă la listele pentru parlamentare, n.r.), dar nu e timpul trecut, sper că şi aceste greşeli se vor îndrepta.

Pentru mine este extrem de important orice membru de partid, orice om care vrea binele municipiului şi judeţului. Funcţiile nu contează. Funcţia de parlamentar ne-aţi dat-o dumneavoastră! Atrag atenţia că funcţia de parlamentar nu dă un moţ mai mare şi nu înseamnă o treaptă „mai sus”, un parlamentar este tot un membru de partid care trebuie să acţioneze şi să muncească acolo unde l-a trimis partidul, cu decenţă, cu responsabilitate şi cu loialitate. În 28 de ani, şi văd în sală foarte mulţi colegi cu care am început activitatea politică, n-am încercat niciodată să schimbăm barca sau să atacăm partidul. Un singur lucru vă promit: oricine încearcă să nu respecte acest partid în judeţ va pleca din PSD. Cât sunt eu preşedinte, aşa va fi şi vă promit. Nu voi permite niciodată ca partidul să fie călcat în picioare pentru interesele sau orgoliile cuiva! Un singur măr stricat poate strica toate merele din coş.

Sigur, voi promova tineri în continuare, pentru că avem tineri buni, trebuie să avem încredere în ei, să îi facem mai înţelepţi. Adevărul este că nu tot timpul am dat greş… Voi fi alături de dumneavoastră tot timpul şi voi veghea ca Giurgiu să se dezvolte şi să ajungem un oraş cu adevărat important al României”, a declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.