Dragoş Ionescu a ţinut, seara trecută, un scurt discurs în faţa colegilor care l-au ales preşedinte, dar şi a seniorilor. El le-a mulţumit tuturor pentru încredere şi a vorbit despre proiectele sale. Unul dintre acestea se referă la amenajarea unei “Cafenele Politice”.

“Vă mulţumesc, vouă, tinerilor, pentru tot ce am realizat în activitatea noastră, vă mulţumesc mult, tuturor, pentru încredere, pentru susţinere şi pentru tot ceea ce faceţi pentru PSD. Îmi propun ca, în perioada următoare, să punem în practică toate planurile pe care le avem. Primul se referă la o “cafenea politică” unde vă invit pe toţi, pe voi, dar şi pe seniori. Acolo, aş vrea să dezbatem tot ceea ce se întâmplă pe plan local şi naţional. Să discutăm ceea ce se întâmplă şi în mediul online, deoarece acolo ajung multe informaţii eronate, fake-news, nimeni nu mai verifică informaţia, nimeni nu cercetează măcar trei surse, cum spun ziariştii. De asemenea, vreau să dezbatem şi teme administrative şi pot veni toţi tinerii care vor să găsim împreună soluţii la problemele comunităţii”, a spus Dragoş Ionescu.

Vom reveni cu informaţii despre locul şi data la care se vor întâlni tinerii şi seniorii giurgiuveni, la Cafeneaua Politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.