Zeci de giurgiuveni, membri ai Clubului Pensionarilor, s-au reunit, duminică, 30 octombrie, pentru a sărbători, în avans, Ziua Persoanelor Vârstnice, celebrată, anual, pe 1 octombrie.

Cu dăruire, respect şi implicare, preşedintele Clubului, Florea Cornea, a reuşit, şi de această dată, să organizeze un eveniment menit să aducă zâmbete pe chipurile vârstnicilor noştri.

„ Vă mulţumim tuturor pentru amabilitatea cu care aţi răspuns invitaţiei noastre de a participa, astăzi, la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice! Totodată, le mulţumesc invitaţilor noştri, oficialităţilor giurgiuvene, care, prin grija acordată, au făcut posibilă această acţiune! De asemenea, cu această ocazie, dorim să sărbătorim şi Centenarul Marii Uniri a României!”, a spus Florea Cornea.

 

Şi în acest an, cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice, sărbătorită pe 1 octombrie, a bucuria să fiu în mijlocul dumneavoastră, al celor care fac parte din Clubul Pensionarilor Giurgiuveni, condus cu dăruire de domnul Florea Cornea. Vă mulţumesc, din nou, pentru că sunteţi mereu alături de noi şi pentru tot ceea ce învăţăm de la dumneavoastră: respectul, loialitatea, seriozitatea şi onoarea! Tuturor pensionarilor giurgiuveni, dar şi celor din întreaga ţară, vă urez La Mulţi Ani, multă sănătate dumneavoastră şi celor dragi!”, le-a transmis celor prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

 

„Îi mulţumesc domnului Florea Cornea pentru invitaţie! Este o bucurie ca, în fiecare an, să vă revăd şi să vă urez multă sănătate, zile liniştite alături de ce dragi, dar şi vă asigur de întregul nostru sprijin pentru ca viaţa dumneavoastră să fie mai uşoară. Să nu uităm că o comunitate este caracterizată şi de puterea acesteia de a avea grijă de bătrânii săi! Iar noi nu doar ne gândim la dumneavoastră, ci, prin toate#măsurile din ultimii ani, vrem să vă purtăm de grijă, aşa cum ne-aţi purtat dumneavoastră o #viaţă întreagă!”, le-a spus şi deputatul Cristina Elena Dinu.

„Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră în această zi de sărbătoare. Vreau să le mulţumesc organizatorilor sufletişti care, an de an, se preocupă de organizarea acestui eveniment, vă mulţumesc dumneavoastră pentru că existaţi şi pentru că sunteţi activi în viaţă socială şi politică a judeţului Giurgiu. Vă doresc din tot sufetul, viaţă lungă, sănătate şi putere de muncă!”, a declarat şi senatorul Cristian Marciu.

Urări de bine le-au transmis membrilor Clubului Pensionarilor Giurgiuveni şi primarul Nicolae Barbu, dar şi preşedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu.

Cătălina Sfetcu

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI:https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2238140909803174&__xts__%5B0%5D=68.ARCA0blXsodeFBhudB5RdTSWawMMadxV5hliOjUNPffjxcKoFRzWDXgZ7shArQorleTsiGWedb_yppFSmt9RQGfuqdu_JaUBOM6B-t4Recth2n19oCn58claRvboV4QAH8e3TGeHH5BHlabrWb7MLwla9m6W5B2U-vaX-0koRPyorXWOjkgXpA&__tn__=-UC-R

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.