Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la ultimele modificări din Legea Audiovizualului, adoptate în Comisia pentru Sănătate din Camera Deputaţilor.

„Astăzi, Comisia pentru #Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor a dat aviz favorabil propunerii legislative pentru modificarea şi completarea articolului 26 din Legea #Audiovizualului nr. 504/2002.

Prezenta propunere legislativă introduce în Legea Audiovizualului obligaţia pentru radiodifuzori de a face distincţia clară între opinii şi #fapte, de a încuraja argumentele #medicale bazate pe dovezi şi de a include în program perspectiva unui medic specialist cu experienţă în tema abordată.

O situaţie ce ar putea fi prevenită prin această propunere legislativă este comunicare iresponsabilă cu privire la #vaccinare.

Când este vorba despre sănătatea #românilor, opinia minoritară, necalificată, nu trebuie să aibă o pondere egală cu consensul validat ştiinţific”, a scris Cristina Elena Dinu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.